Olvasási idő: 2 perc |

2020 nem volt könnyű év, de talán nem is annyira sötét, mint amennyire annak gondoljuk most, az év utolsó napjaiban. Tény, hogy kiszámíthatatlan környezetben dolgoztunk, sokszor a délután sem volt biztos, nemhogy a holnap, de legalább jutott idő az elvonulást kívánó alkotásra.

Mi, a Lingvi maroknyi csapata 3 új ceruzaszettet hívtunk életre ebben az évben, és éppen készülőben van a negyedik, melyet a hazai kulturális élet egyik kiemelkedő szereplőjének felkérésére tervezünk. Sok iroda asztalán, sok gyerek tolltartójában, sok karácsonyfa alatt ma is ott vannak a cerkáink.

Kreatív ceruza - ziccerka - teljes kollekció

Együttműködéseinknek köszönhetően 2021-ben több weboldal és brosúra már új, ügyfél- és funkcióbarát szöveggel várja látogatóit.

A blogolást nemcsak “csináltuk”, de tanítottuk is, na és újságíró-hallgatóknak is meséltünk arról, milyen út/utak vezethetnek a jó szövegekig, a hiteles újságírásig.

Benkő Eszter - Riporteriskola

Egyéni mentoráltjaink maguk mögött hagytak számos nyelvi elakadást, 2021-ben már garantáltan szabatosabban, meggyőzőbben és sokkal tudatosabban kommunikálnak, mint eddig bármikor. Az üzleti szektorban egy mentoráltunk aktuális megszólalásáért még egy vándor „Oscar-díjat” is begyűjtött. Büszkék vagyunk rá, az ő sikere a mi sikerünk is.

Publikáltunk többfelé olyan témákban, amelyek fontosak nekünk, és több közösségi oldalt is átlendítettünk a hallgatásba burkolózás problémáján.

Szóba hozták - HVG - Benkő Eszter

Igyekeztünk jó ügyekért jól cselekedni, szakértelmünkkel aktívan támogattuk például a Respect for All hazai kezdeményezésének elindulását. ?

Ha ma le is tesszük a tollat, az csak az ünneplés idejére szól. Tele vagyunk tervekkel, melyeket 2021-ben meg is fogunk valósítani. Az erőt a visszajelzéseitekből gyűjtjük. Ezekből válogattunk most egy galériára valót.

Köszönjük a bizalmat, amelyet 2020-ben megszavaztatok nekünk!

Találkozunk jövőre (IS)!

Eszter

Lingvi - vélemény - 2020
Lingvi - vélemény - 2020
Lingvi - vélemény - 2020
6
Lingvi - vélemény - 2020
Lingvi - vélemény - 2020
Lingvi - vélemény - 2020
Lingvi - vélemény - 2020

(Visited 63 times, 1 visits today)

Leave A Comment

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük